Nuffnang Ads

Pages

15 Oktober 2010

sakit perut

aduhaiii......
1 hari ini aku sakit perut...
makan pedas skit je...
sakit perut..
seksa rasanya...

dah selalu sangat aku kena cm ni...
ntah bila lah nk elok agak nya...
dulu ok je law mkn pedas...
skrg ni langsung x leh lak...

ermmmmmmm....

13 Oktober 2010

11 Oktober 2010

Hati ku Terusik Di Kala Malam Ini

bila tgk berita mengenai kemalangan ngeri...
di simpang ampat berhampiran pedas semalam...
hatiku terusik seketika mengenang kan...
nasib mereka yg 'pergi' itu tanpa diduga oleh kita semua...
betapa ALLAH lebih sayang kan mereka...
tetapi pemergian mereka semua 2 tak dirancang
&
sungguh mengejutkan kita suma...
hatiku sebak melihat air mata yang mengalir dari mata...
ahli keluarga, saudara mara n sahabat andai mangsa....
pemergian yang meninggalkan ...
1001 perasaan...
sama2 lah kita ambik ikhtiar & pengajaran drpd apa yg berlaku....

SEMOGA ROH2 MEREKA SEMUA DICUCURI RAHMAT
&
DITEMPAT DI KALANGAN ORANG2 YANG SOLEH & SOLEHAH

:::Garang&Kawan:::

aku ini garang sangat ke??
sampai sume xnk kawan dgn aku???
@pun aku ini membosan kn mereka sume?
lpas raya ni aku kehilangan sorang kawan..
alasan yg diberikan...
fon hilang...
tapi ntah lah...
sjak dri 2 tfon aku snyap je...
jarang ada msj @ col yg msuk..
law yg msj n col 2 msti kwn2 @ mak ayah aku...

cter blik pasal garang ni...
mungkin ikut keturunan kot agk nya...
sbb adikberadik ayah aku sume suara bernada tinggi...
hingga anak2 pun terikut jgk...
cnth nya aku lah...

aku x ksah law org 2 anggap aku ni garang @ apa pun...
asalkan aku gmbira dgn khdupan aku skrg ni....
aku gmbra krana masih ada parents..

bagi aku kawan ramai pun x guna law...
time senang dy bersama..
tp..
bila susah kita ditinggalkan
mencari sahabat sejati bukan nya senang...
&
cari kawan bukan nya susah..




03 Oktober 2010

5 hari 4 malam

Daku berada di KUALA LUMPUR...
untuk berjumpa dgn rakan2 ku...
NISA, YATI & EL....
terubat sudah rindu ku pada mereka....

HARI JUMAAT MALAM...
kuar makan dgn nisa...
mkn dkt LRT CORNER je....

HARI SABTU...
sblm kuar jalan2...
g mkn dulu sbb da tgh hari....
g jln2 di TIMES SQUARE....
tgk wayang n cuci mata...
hahaha.....

MAGIKA...
tgk berdua je sbb yati n el sbuk....

HARI AHAD...
ku berada di USJ....
rmh ALONG NISA...
ada makan2, so dpat lah jmpa family nisa...

HARI ISNIN...
bru dpat kuar dgn el...
g MID VALLEY...
wayang start kul 7...
so, g tman si el ni mkn dlu...
pas2 jlan2 dlm MID 2...
akhirnya..lpak kat BORDERS...
smbil bergosip hal2 dulu n kini...
apa yg digosipkan??
hanya aku, nisa & el sje yg th...

HARI SELASA...
berangkat pulang ke rumah daku...
dgn menaiki KTM KOMUTER..
hingga ke SEREMBAN..



nuffnang